За нас

“БУЛАРМЕКС – ИК” АД

Дружеството ни е оборудвано с всички необходими машини, стендове за изпитания и контрол, специализирани инструменти и приспособления, необходими при производството и сервиза на промишлена и енергетична арматура.
При производството на арматура „Булармекс-ИК” АД използва дългогодишния опит, традиции и нововъведения в световната практика. Особено силно е застъпено производството
на ковани спирателни, регулиращи и предпазни енергетични вентили с размери: от DN10 до DN65, въглеродна, легирана и неръждаема стомана с налягане до PN 42 Mpa. Производството е по чешки лиценз и технология, осигуряващи висока износоустоичивост при тежките реаботни условия за този тип арматури. Основни предимства са: надеждност при работа, ремонтнопригодност, дълъг живот в работни цикли, съвременен дизайн, конкурентна цена.
Конструкцията на вентилите позволява в зависимост от клиентската поръчка, както ръчно изпълнение, така и куплиране към електро привод. Усвоената от нас продуктова линия на енергетични вентили е с наложено качество и със стабилни дългогодишни пазарни позиции в Република Чехия, Словакия, Русия, Турция и други държави. Лятата арматура от DN50 до DN300, също се произвежда по чешка документация и се окомплектова с чешки електроприводи.
Фирмата ни разполага със собствена лаборатория за постоянен контрол на качеството на продукцията си. „Булармекс-ИК” АД е единственият производител на спирателна, регулираща и предпазна арматура в България, сертифициран от Държавната агенция по метрология и стандартизация и TUF. Цялата продукция на фирмата преминава 100% изпитване в съответствие с API 598. Всички произведени арматури се съпровождат със съответните сертификати EN 10204-2004 формат 3.1 В, включително и MILL TEST отчети.
Булармекс-ИК” АД, като производител осигурява на своите партньори пълни гаранционни условия съгласно изискванията на Европейските норми, както и следгаранционен сервиз при условия, осигуряващи, експедитивно, сигурно и удобно обслужване.
Нашите специалисти са обучени да извършват професионални консултации за най-добрия избор на арматури съобразно работните условия и клиентското запитване. Създавайки търговски отношения с „Булармекс-ИК” АД, клиентите ни получават комплексно обслужване и помощ в избора на спирателна, регулираща и предпазна арматура, при изпълнението на инвестиционните си проекти или ремонтни дейности.
„БУЛАРМЕКС-ИК” АД е търговски пртедставител и сревиз на водещи европейски фирми, производители на промишлена и енергетична арматура и ел. Приводи.